Creare Site Web

Dezvoltăm site-uri web practice și responsive, potrivite afacerii tale!

Este necesar să ai cât mai multe canale de informare și comunicare cu clienții tăi. Highest Media concepe site-uri web personalizate pentru afaceri care pot include și magazin online(link către e-commerce) sau doar creare site de prezentare.

Ce este web development și de ce ai nevoie de el pentru succesul afacerii tale?

Creare site web este un serviciu destinat afacerilor și nu numai care stă la baza prezentării afacerii: a produselor și serviciilor acesteia. Echipa Highest Media se ocupă de programarea site-ului web dar și de servicii conexe acestuia, precum optimizare SEO(link catre serviciu), e-commerce(link), content marketing(link), conversion optimization (link), etc. prin care te ajutăm să îți dezvolți afacerea. Site-ul web este un canal de informare și comunicare cu clienții indispensabil oricărui business.

Crește vânzările

Principalul scop al unui website este evident creșterea vânzărilor. Iar dacă vrei ca site-ul să conțină și o platformă e-commerce (link catre e-commerce), produsele și serviciile tale vor fi accesibile și mai simplu de achiziționat de către clienți.

Este disponibil 24/7

Cu un site web nu vei mai fi restricționat de un program sau o anumită zonă geografică. Dacă ai un magazin online, produsele tale vor putea fi comandate oricând, de către oricine. Și astfel numărul de clienți va fi în continuă creștere.

Crește credibilitatea afacerii

Știai că majoritatea oamenilor caută produsele sau serviciile de care au nevoie mai întâi pe internet? Prezența în mediul online este esențială pentru a câștiga încrederea clienților și a ușura comunicarea cu aceștia.

Este ușor de accesat

O platformă e-commerce sau un site de prezentare nu mai are nevoie acum decât de o conexiune la internet pentru a fi accesat. Clienții tăi vor fi încântați să te găsească rapid și simplu.

Marketing targetat

Tacticile tradiționale de marketing pot avea uneori rezultate imprevizibile. Pe internet, faci marketing specific, targetat pieței pe care tu urmărești să o câștigi. Cu ajutorul serviciului de creare site web câștigi și bani și timp.

Ce este inclus în serviciul de creare site?

Dezvoltare aplicații web

De la creare site-uri de prezentare la magazine online, dezvoltăm orice tip de aplicație web care contribuie la îmbunatățirea interacțiunii cu clienții dvs. și la creșterea vânzărilor.

Design web responsive

Optimizăm site-ul web atât pentru mobil cât și pentru PC pentru o experiență mai bună a utilizatorilor.

Landing page personalizat

O interfață captivantă cu un design personalizat inspiră încredere clienților în produsele sau serviciile oferite de dumneavoastră. Acestea sunt perfecte pentru campaniile de promovare sau vânzări.

Formular de contact personalizat

Interacționează mai ușor cu clienții și află informații cât mai detaliate atunci când aceștia solicită servicii sau alte informații. Cu un formular web îi atragi să acceseze serviciile pe care le oferi mai ușor, folosind întrebările potrivite.

Migrare CMS

Nu aveți cunoștințele tehnice sau resursele necesare pentru a actualiza conținutul site-ul dvs.? Puteți prelua controlul cu ajutorul unei platforme CMS cum ar fi WordPress și să o personalizați așa cum doriți. Putem migra site-ul dvs. pe orice platformă.

Dezvoltare enterprise web

Dacă organizația dumneavoastră deține date confidențiale sau accesul la platformele dumneavoastră este restricționat anumitor utilizatori, putem dezvolta aplicații Enterprise personalizate care asigură maximizarea performanței la un cost redus.

Citește ultimele articole despre Creare Site

Lucrați cu o echipă cu experiență în
Creare Site